Sims2i3 Ultra fan
Broj postova : 490 Godine : 29 Lokacija : Beograd Datum registracije : 25.03.2009
| Naslov: Re: Najbolji pregled Sims-a 3 do sada čet tra 09, 2009 3:45 pm | |
| Pa nije toliko tesko da se neko snadje u Simsu pa i ako ne zna Engleski. Sve je uglavnom logicno a i zato postoje recnici pa se pomocu Simsa cak moze i nauciti Engleski.
P.S Kako se Sims 2 igra online. Ja imam sve dodatke na kompu i tako igram ali bas me zanima kako preko neta | |
|
MillyCa Admin
Broj postova : 1207 Godine : 29 Lokacija : In his heart... Datum registracije : 10.08.2008
| Naslov: Re: Najbolji pregled Sims-a 3 do sada čet tra 09, 2009 7:06 pm | |
| - Sims2i3 je napisao/la:
- Pa nije toliko tesko da se neko snadje u Simsu pa i ako ne zna Engleski. Sve je uglavnom logicno a i zato postoje recnici pa se pomocu Simsa cak moze i nauciti Engleski.
P.S Kako se Sims 2 igra online. Ja imam sve dodatke na kompu i tako igram ali bas me zanima kako preko neta Odi do mog bloga, i klikni na ZABAVA. Tamo ima nesto zanimljivo u vezi online igrica. | |
|
*_iwAnChee_* Fan
Broj postova : 23 Godine : 30 Lokacija : u mom swetu...:) Datum registracije : 16.05.2009
| Naslov: Re: Najbolji pregled Sims-a 3 do sada sri svi 27, 2009 11:28 am | |
| e...ja sam sad od druga dobila sims 3 i instalirala sam ga...extra je... | |
|
Sims2i3 Ultra fan
Broj postova : 490 Godine : 29 Lokacija : Beograd Datum registracije : 25.03.2009
| Naslov: Re: Najbolji pregled Sims-a 3 do sada pon lip 01, 2009 10:38 pm | |
| - MillyCa je napisao/la:
- Sims2i3 je napisao/la:
- Pa nije toliko tesko da se neko snadje u Simsu pa i ako ne zna Engleski. Sve je uglavnom logicno a i zato postoje recnici pa se pomocu Simsa cak moze i nauciti Engleski.
P.S Kako se Sims 2 igra online. Ja imam sve dodatke na kompu i tako igram ali bas me zanima kako preko neta Odi do mog bloga, i klikni na ZABAVA. Tamo ima nesto zanimljivo u vezi online igrica. Vazi ici cu! pozz | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Najbolji pregled Sims-a 3 do sada | |
| |
|